Paimion-Sauvon 4H-yhdistyksen kesä vuonna 2023

8.6.2023

4H:n kesä

Kesä nyt on virallisesti alkanut, ja Paimion-Sauvon 4H:n osalta kesästä tulee jälleen tapahtumarikas. Tiedossa on paljon monipuolista ohjelmaa, josta löytyy taatusti jokaiselle jotain mieluisaa!

Paimion-Sauvon 4H tarjoaa lapsille paljon mukavaa tekemistä kesäksi. Kesä alkaa ruokakoululla, jossa opitaan valmistamaan helppoja ja hyviä kotiruokia, sekä päästään muun muassa maatilavierailulle. Ruokakoulu toteutetaan päiväleirimuodossa Vistan koulun kotitalousluokassa 12.–15.6.

Kesä jatkuu leirien muodossa Karunan Kalliorannassa, jossa järjestetään lasten päiväleiri 19.–22.6. Päiväleiri toteutetaan yhteistyössä Sauvon nuorisotoimen kanssa, ja luvassa on muun muassa uimista, kalastusta ja hauskanpitoa yhdessä! Karunan leirille mahtuu vielä leiriläisiä, ilmoittautumisen ja lisätiedot löydät täältä. 

Paimion-Sauvon 4H järjestää tänä vuonna myös kesäleirin Sauvon Ahtelassa 27.-29.6, sekä eloleirin 1.-3.8 Naantalin Salorannassa. Molemmilla leireillä on telttamajoitus, mutta eloleirillä mahdollisuus myös sisätiloissa nukkumiseen. Kaikilla leireillä on tiedossa mukavaa yhdessä tekemistä ja uusiin ihmisiin tutustumista. Molemmilla leireillä on vielä tilaa! Kesäleirin ilmoittautumisen ja lisätiedot löydät täältä, ja eloleirin täältä.

Lisätietoa kaikista leireistä sekä ilmoittautumisohjeet löydät Paimion-Sauvon 4H:n nettisivuilta leirit-osiosta.

Osallistumme tänä kesänä myös muun muassa Sauvon elopäiville 29.7 ja Paimion harrastusmessuille 19.8. Sauvon elopäivät järjestetään tänä vuonna Sauvon torilla, ja Paimion harrastusmessut Paimion jokirannassa. Tapahtumista lisätietoa Paimion ja Sauvon kuntien kotisivuilta.

Mukavaa kesänalkua kaikille, ja lämpimästi tervetuloa Paimion-Sauvon 4H:n toimintaan mukaan!


Kerttu Perkonoja