Maailmalle!

Kansainvälisyysviikonloppu

13.-15.11.2020 Oulu

Kansainvälisyysviikonloppu järjestetään 13.-15.11.2020 Oulussa, tunnelmallisessa De Gamlas Hem -hotellissa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan joukkoomme! Yli 16-vuotiaille.

Listätietoa TÄÄLTÄ.

- - - -

Muutoksia kansainvälisiin tapahtumiin vuodelle 2020

Päivitys tilanteeseen 7.5.2020:

  • IFYE-vaihto on peruttu kokonaan vuodelta 2020. Nuorille ja vaihtoperheille on ilmoitettu asiasta.
  • Rural Youth Europen Rally siirtyy vuodelle 2021
  • Global 4H Summit siirtyy vuodelle 2021

- - - -

4H Maailmalla!


Meillä ja maailmalla

Kansainvälisty 4H:ssa!

On rikkaus tutustua muiden maiden kulttuureihin, ja siksipä 4H tarjoaa siihen lukuisia mahdollisuuksia. 4H:n kansainvälinen toiminta on sekä monipuolista että hauskaa!

Voit esimerkiksi lähteä ulkomaille vaihtoon tai erilaisille kursseille. Yksi kiva tapa kansainvälistyä on toimia isäntäperheenä Suomeen tulevalle vaihtarille. Vuosittain järjestetään myös tutustumismatka Afrikkaan.

Voit helposti, hauskasti ja turvallisesti valita juuri sinulle sopivan tavan kansainvälistyä niin Suomessa kuin ulkomailla. 4H:ssa maailma on sinun!

Voit tulla mukaan myös 4H Kansainvälisen verkoston KV Networkers – tapaamiseen. Kansainvälistä toimintaa kehittävä 4H Networkers-ryhmä tapaa kerran vuodessa marraskuussa. Tapaamiseen voivat tulla mukaan kaikki 4H:n kansainvälisistä asioista kiinnostuneet. Sivulla ajankohtaisia tiedotteita liittyen kansainvälisiin nuorisovaihtoihin, leireihin ja koulutuksiin. Liity mukaan Fabulous Four H Networkin Facebook-ryhmään, ja pysy kuulolla!

Pysy kartalla ja tilaa Kv-posti -uutiskirje!