Kansainväliselle leirille!

Pohjoismainen 4H-leiri

Perinteikkäin on Pohjoismainen 4H-leiri, joka järjestetään joka toinen vuosi vuorotellen Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa.

PM-leiri on tarkoitettu 14-vuotta täyttäneille nuorille. Ohjelma on monipuolista ja viihdyttävää: luvassa on avajaisseremonia, pelejä, retkeilyä, workshopeja, lentopalloa, iltaohjelmaa ym. Saat varmasti ikimuistoisia elämyksiä ja ystävystyt uusiin ihmisiin. Hauskaa ja kivaa tulee siis olemaan, lähde rohkeasti mukaan! Nuorimmat PM-leirille osallistuvat ovat siis 14-vuotiaita, mutta yhtä lailla mukana on 25-vuotiaita nuoria eri maista. Näille leireille osallistuu n. 1500 nuorta ja usein ne ovat täysin nuorten suunnittelemia ja toteuttamia!

Pääset mukaan johonkin tosi isoon 4H happeningiin!


City-leiri Petroskoissa – Äänisen rannalla

City-leirille pääsee mukaan jo 13-vuotiaat. Tosin leirin keski-ikä on 15-16 vuotta. Tälle leirille lähtee Suomesta noin 10-15 hengen porukka ja Karjalan 4H:n edustajia on leirillä noin 20.

Leirin ohjelma on monipuolinen, sisältää kulttuuria, retkeilyjä, hyväntekeväisyyttä ja hauskaa yhdessäoloa. Neljä päivää hujahtavat tosi nopeasti ja taatusti saat uusia ystäviä.

” Jokaisen suomalaisen nuoren pitäisi osallistua tälle leirille”