Kesän päätös

18.9.2023

Syyskuu on alkanut, mikä tarkoittaa, että kesä on virallisesti tullut päätökseen. Myös kesän viestintäapulaisen on siis aika päättää työnsä Paimion-Sauvon 4H:n kanssa. Onneksi kesä oli mahtava ja jätti ihania muistoja!  

Viestintäapulaisena pääsin vierailemaan heti kesän alussa ruokakoulussa Vistan koulun kotitalousluokissa, sekä käymään ruokakouluun liittyvällä maatilavierailulla, josta iso kiitos Immaisin maatilalle! Leiriläiset olivat ihania ja selvästi innoissaan ruokakoulusta. Haastattelin myös lopuksi muutamaa leiriläistä kuluneesta leiriviikosta, ja haastattelu on luettavissa nettisivuiltamme.

Kesäkuun loppupuolella kävin vierailulla Sauvon Ahtelassa lähes perinteeksi muodostuneella kesäleirillä! Leiriläiset olivat todella iloisia ja innoissaan tekemisissä mukana. Kesäleirillä muun muassa uitiin ja kalastettiin, askarreltiin, ja sain nähdä myös leiriläisten leiriolympialaiset. Leiri järjestettiin yhdessä Liedon 4H:n kanssa, joten kiitos leiristä myös sinne!  

Elokuun ensimmäisellä viikolla kävin vielä kesän viimeisellä leirillä eli eloleirillä, joka järjestettiin tällä kertaa Naantalin Salorannassa. Leiripäivän ohjelma oli samankaltainen kuin kesäleirillä; pelejä ja leikkejä, uintia ja soutelua! Leiri järjestettiin tuttuun tapaan yhteistyössä Liedon 4H:n kanssa, mutta tällä kertaa myös Naantalin 4H oli mukana, kiitos! 

Viestintäapulaisena päivitin myös Paimion-Sauvon 4H:n sosiaalista mediaa, kuten Instagram-sivuja ja Facebook-sivuja. Julkaisuja pääset katselemaan lopussa löytyvistä linkeistä. Muutamia kirjoittamiani uutisia löytyy myös täältä Paimion-Sauvon 4H:n nettisivuilta! 

Hyvää alkavaa syksyä ja kiitos! 

Instagram - https://www.instagram.com/4hpaimiosauvo/   

Facebook - https://m.facebook.com/profile.php?id=100068423603142  


-Kerttu Perkonoja