Syksyn ohjelmaa 2022

12.10.2022

Kiitos kaikille toimintaamme osallistuineille. Kesän leirit olivat erittäin onnistuneet, sekä uudet jäsenet ovat löytäneet luoksemme! Ensimmäiset kurssit on pidetty, ja työpalvelutoiminta on lähtenyt rullaamaan hienosti eteenpäin. Toiminnassamme on silti kaikesta huolimatta paljon tilaa uusille jäsenille!


Syksy on käynnistynyt onnistuneesti kerhojen osalta, sekä parissa kerhossa on vielä tilaa uusille harrastajille!

Cheerleader-kerho

Kerho järjestetään tiistaisin Sauvon koulukeskuksen pienessä liikuntasalissa klo 15:30-16:30. Kerho on suunnattu 3.-6.-luokkalaisille!

Karunan kerho

Karunan kerhossa pelataan, leikitään, leivotaan, ja tehdään paljon kaikennäköistä kivaa! Kerho järjestetään tiistaisin klo 18-19:30 Karunan Kalliorannassa.


Paimion-Sauvon 4H-yhdistyksen syksy ja alkava talvi on täynnä ohjelmaa, kaikenikäisille! 

Alle on eritelty tällä hetkellä ajan tasalla oleva aikataulu kursseista ja tapahtumista linkkeineen. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!

Nettisivuillamme on otettu käyttöön uusi välilehti, "tapahtumakalenteri", josta pystyt seuraamaan tulevia tapahtumia tarkasti, ja selkeämmin kuin ennen! 🙂

Tulevaa toimintaa:

Neulomisen alkeet - kurssi 

Oletko aina halunnut oppia neulomaan villasukat? Tai lapaset? Ilmoittaudu mukaan neulomisen alkeet - kurssille, ja saa valmiudet neuloa esimerkiksi villasukat tulevaa talvea varten! 🙂 Kurssi järjestetään kahtena päivänä, 9.11. ja 23.11.

Joululahjapajat

Mitä jos antaisit tänä vuonna käsintehtyjä joululahjoja? Joululahjapajoissa opit tekemään kynttilöitä ja saippuaa. Molempia on mahdollisuus tehdä täysin hajusteettomana. Pajat järjestetään Paimiossa 30.11. ja Sauvossa 7.12.

Piparkakkutalon koristelukurssi

Tule mukaan koristelemaan piparkakkutalo! Kurssi järjestetään Sauvon koulukeskuksen kotitalousluokassa 28.11. klo 16:30-18:30. Kurssilla opit koristelemaan jouluisen piparkakkutalon. Piparkakkutalot ovat valmiiksi koottuja, ja koristelutarvikkeet saat kurssilta. 

Joulukukka-asetelmakurssi

Tule koko perheen voimin mukaan tekemään yhdessä jouluisia kukka-asetelmia Karunan Kalliorantaan 13.12. klo 18-20:00!

Lisäksi Paimion-Sauvon 4H-yhdistys on mukana joulun tapahtumissa, kuten myyjäisissä Sauvossa ja Paimiossa. Meidät löytää myös säännöllisen epäsäännöllisesti monen moisista kekkereistä läpi vuoden! 😁